Filtrer
Mærke

FLEXLINE TIL HUNDE

Ovenfor finder du et udvalg af smarte fleksible hundesnore fra forskellige leverandører. Linerne føres i flere størrelser og længder.

FLEXLINE – MERE FRIHED UNDER GÅTUREN

Vores flexliner fra det anerkendte mærke Kong og franske Wouapy giver både dig og din hund mere frihed under jeres gåture. Sikkerhed, komfort og frihed i en lang line mellem dig og din hund. Vi har størrelser til både små hunde på 3 kg og op til store hunde på 50 kg. Linerne er både funktionelle, ergonomiske og fås i forskellige smarte designs.

En flexline til hund giver din hund næsten samme frihed som en gåtur uden snor. Dog med den sikkerhed, at du altid har styr på din hund.

HVAD ER EN FLEX LINE OG HVORDAN FUNGERER DEN?

En flex line består af en rulle omviklet med snor indsat i et smart og ergonomisk håndtag. Med en enkelt knap placeret strategisk på håndtaget kan du give hunden fri line til at løbe så langt, du accepterer. Du kan frit låse linens længde præcis der, hvor længden passer. Er linen ikke låst, kan hunden trække linen ud til max.

Vores flexliners max. længde spænder over 3 – 5 meter. Medmindre du vælger Kong Explore linen som giver din hund hele 7,5 meter at snuse og fræse på.

DE MANGE FORDELE VED EN FLEXI HUNDESNOR

En hunde flexline giver ikke bare din hund mere frihed, men også dig som hundelufter. Er du den heldige ejer af en botaniker i en hundekrop, så kender du muligvis utålmodigheden ved at skulle vente på, at din hund snuser til hver anden blomst på vejen. Det at snuse er fundamentalt for en hund og er med til at give hunden livsglæde. Med en flexline får din hund et forspring på snusetiden både før og efter du har passeret vuffer.

Det er lovpligtigt at have din hund i snor. Men med en flexline er din hund næsten fri og dog under fuldstændig kontrol hele tiden. Det er især nyttigt, hvis du har en usikker hund, som kan opføre sig lidt utilregneligt.

KORREKT HÅNDTERING AF EN FLEXLINE HUND

Flex linen er fuldstændigt sikker og forsvarlig, når den anvendes sikkerhedsmæssigt korrekt.

Vi fraråder at bruge flex liner inde i byer eller til arrangementer med mange mennesker eller andre dyr. Ligeledes er de potentielt farlige at bruge ved trafikerede veje eller cykelstier. Flexi liner er kun til de områder, hvor der er plads. F.eks. i skoven, på markvejen eller stranden. Medmindre du på de uhensigtsmæssige steder bruger linen låst fast, som en helt almindelig hundesnor.