Dog walking at stadium track

Om design for pets

Design for Pets er en webshop med hundetilbehør og kattetilbehør for alle de dyreejere, som ud over kærligheden til deres dyr, holder af en smuk og tidløs indretning af hjemmet.

 

Som dyreejer har jeg ofte været frustreret over, at tilbehøret til vore firbenede venner ofte passer dårligt ind i moderne hjem. Ydermere kan det være svært at finde frem til varer, som både opfylder dyrenes behov og tilføjer hjemmet en enkel elegance, et strejf af luksus eller en sjov detalje. Derfor har vi samlet en række kvalitetsprodukter, hovedsageligt fra udlandet, som både to- og firbenede kan glæde sig over. Under udvælgelsen af produkterne er der taget hensyn til både design, kvalitet og anvendelighed, og vi har været vidt omkring for at finde produkter, som opfylder disse krav.

 

Den gennemgående stil i Design for Pets’ produkter er rene linjer, enkelhed og et strejf af humor. Et andet vigtigt element er præsentationen af produkterne, der alle beskrives grundigt og detaljeret i både tekst og billeder. Har du spørgsmål til nogle af produkterne, er du velkommen til at sende en mail til la@designforpets.dk, og du vil få svar indenfor 24 timer. Du kan også ringe på tlf. 3011 9500, hvis din forespørgsel er mere presserende.

 

Mange hilsner
Lise Andersen