ALT I KATTE TILBEHØR

Kattens naturlige instinkter er stadig meget bestemmende for din kats personlighed og velbefindende. Det er derfor vores ansvar som katteejer at give den lille tiger, det den har behov for, for at fungere bedst muligt.

Vores sortiment af katte udstyr er primært valgt ud fra kattens behov. De flotte designs er til dig. Du kan jo sagtens føre din stil videre ud i din kats behov for katte tilbehør.

Vi har senge, kattebakker, madskåle og kradsemiljøer i flere forskellige stilarter, så du kan vælge det, der lige præcis passer ind i dit hjems indretning. Tilbehør til katte kan nemlig sagtens være stilfuld.

DIN KATS BEHOV FOR KATTE TING AT LEGE MED

En kat har et stort jagtinstinkt. At jage er et kæmpe behov for det lille rovdyr. Vi har det mest jagtindbydende legetøj til katte. At lege jagt er sjovt både for kat og ejer. En af din tigers foretrukne katteting er så absolut legetøjet. Det sidder dybt i katten, at den skal træne sine jagtevner. Hele tiden og livet igennem.

Uden legetøj vil din kat finde andre måder at træne på. Det kan desværre gå ud over dit inventar eller i værste fald, dig. Dette kat tilbehør er derfor godt for både katten og dens menneske. Alt i pelspleje er også tilbehør til kat, der danner samhørighed mellem jer.

DET BEDSTE KATTEUDSTYR ER DEN BLØDE TRYGGE KATTESENG

Kattehuler og kattesenge er næste trin i operation:” Tilfreds kat.” En god og tryg base til din kat er vigtig for dens velbefindende. Der er flere muligheder at vælge imellem og det er rigtigt godt at have mere end et sovested til din kat. Du kan også vælge at have både en kattehule og en katteseng uden tag. Kattens humør skifter, så den ene dag vil gemme sig i en hule og næste dag lege udstrakt slange midt i det hele.

Vi har alle typer kattesenge og endda også det mere specielle katte tilbehør, som f.eks. en seng til at hægte på den varme radiator.

EN NØDVENDIG TING TIL KATTE – KATTETOILETTET

Kattebakken – ulempen ved kat. Den stinkende bakke der skal tømmes og skiftes hver dag. Den tager lidt glæden af at have kat. Men det behøver den nu slet ikke. Vi har kattetoiletter, der stort set ikke lugter, da de er fremstillet med filtersystemer. Desuden vil du her kunne få smarte designs som falder ind i din indretning. Et kattetoilet kan faktisk være dekorativt at kigge på.

Er der ikke ordentlige muligheder for at besørge, vil din kat finde forbudte steder, såsom i din seng eller andre bløde steder. Det er ikke kattens foretrukne sted, men en nødvendighed, hvis kattetoilettet ikke lever op til kattens høje hygiejnestandard. Det er altså et meget vigtigt katte tilbehør at have for jer begge.

ET FLOT KRADSEMILJØ ER UDSTYR BÅDE TIL KAT OG TIL DIG

At kradse og hvæsse sine kløer er endnu et træk, der kendetegner det lille rovdyr med de tydelige instinkter. For at kunne være den bedste jæger, er det vigtigt at have våbnet i bedst mulig stand. Hele tiden. De kan slet ikke lade være med at kradse og har din kat ikke mulighed for at hvæsse sine kløer på et kradsebræt, vil den gøre det i sofaen eller op ad væggene.

Hos Design For Pets har vi et stort udvalg af kradsemiljøer. Vi har både de klassiske, men også de mere smarte designs. Et kradsemiljø er nemlig dominerende i et rum. Kig i vores store udvalg af katte tilbehør og find alt du og din kat har behov for!