HUNDETØJ

Hunden er på mange måder menneskets bedste ven, og derfor er det ikke mærkeligt, at mange hundeejere ønsker at sørge for det bedste af det bedste til deres firbenede ven.

Som hundeejer elsker man ikke kun sin pelsklædte makker, men vil også forsøge at gøre det bedst mulige for at opfylde hundens behov. Og det kan man blandt andet gøre ved hjælp af praktisk og veldesignet hundetøj i absolut højeste kvalitet.

I det danske klima kan hunde nemlig, især de mindre og korthårede racer, hurtigt komme til at fryse. Ved hjælp af hundetøj kan man sikre sig, at de er godt klædt på i alt slags vejr og hverken bliver syge, skadede eller ukomfortable under en gåtur i regn, sne eller slud. Samtidig giver tøj til hunde rig mulighed for at give din hund et personligt præg, da der er utroligt mange typer og designs at vælge imellem. For den kvalitetsbevidste hundeejer, der leder efter smart og praktisk hundetøj, er vores udvalg af hundetøj det rigtige sted at starte.

STORT UDVALG AF TØJ TIL HUNDE

I modsætning til hvad mange tror, er det faktisk mange hunderacer i både store og små størrelser, som kan nyde godt af at få en vinterjakke eller hundedækken på. En del hunderacer stammer fra og er fremavlet i varmere klimaer, hvorfor de har svært ved at klare sig i det danske vintervejr uden en smule hjælp. Selvom det især er de mindre og korthårede hunderacer som fx Chihuahua og Fransk Bulldog, som har brug for et ekstra isolerende lag på de koldere dage, kan større og mere velpolstrede hunde også få gavn af lækkert hundetøj i høj kvalitet.

På de hårde og kolde vinterdage vil næsten enhver slags hund have problemer med at holde varmen, især hvis der er tale om en hund, der skal deltage i udendørs aktiviteter som jagt eller hundetræning. I vores udvalg finder du både varmt hundetøj til små hunde og praktisk hundetøj til store hunde. Samtidig kan hundetøj afhængigt af hvilket produkt, man vælger, også have andre formål. F.eks. har vi reflekstøj, der sikrer, at hunden bliver set af bilister og cyklister i de mørke måneder.

Har din hund ryg- eller led problemer, kan et af vores hundedækkener også være en stor hjælp. På den måde sikrer vores store og alsidige udvalg, at der er noget for enhver hund og ethvert behov.

FOKUS PÅ KVALITET OG FUNKTIONALITET

Designforpets.dk er en webshop, der har eksisteret siden 2007. Derfor har vi stor og mangeårig erfaring på vores ekspertområde, som er tøj og andet tilbehør til danskernes kæledyr. Vi arbejder ud fra ideen om, at vores kæledyr fylder mere i vores hverdag – og at de derfor fortjener det bedste, som de kan få.

Markedet med tøj og tilbehør til især hunde er utroligt dynamisk og vokser hele tiden, i takt med at efterspørgslen gør det. At skulle finde billigt hundetøj på nettet kan derfor være lidt af en jungle, da man risikerer at løbe ind i kopivarer fra Asien, hvor kvaliteten også er derefter. Billigt hundetøj er en god ting, så længe man stadig føler, at man får noget for pengene – men det er ærgerligt at investere i tøj, der hverken er veldesignet, funktionelt eller behageligt for hunden. Derfor har vi ved at håndplukke vores produkter fra de bedste og mest velrenommerede producenter verden over gjort det nemmere for dig som hundeejer at finde frem til de bedste valg på markedet. Hvis du går efter billigt hundetøj, hvor der samtidig ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet, er du kommet til det rigtige sted.

FORHANDLER AF POPULÆRE MÆRKER

Alle produkter i vores udvalg af hundetøj til både store og små hunde er nøje udvalgt. Vores mangeårige erfaring i branchen gør, at vi har kendskab til de producenter, som har det bedste ry og som år efter år leverer de mest veldesignede produkter i slidstærke og holdbare materialer. Derfor er vi stolte forhandlere af varer fra populære mærker, herunder de dansk producerede hundefrakker fra Buster.

Sætter man ikke kun pris på en hundefrakke eller hundesweaters praktiske egenskaber, men går man også op i et personligt og flot design, så er hundetøjet fra United Pets værd at se nærmere på. Det samme er tilfældet med det franske mærke Wouapy, der har en uovertruffen evne til at opsnappe tidens modetrends og omsætte dem til hundetøj. Igen får man utroligt meget for pengene, da både de praktiske og æstetiske egenskaber i tøjet er gennemtænkt fra ende til anden.

Sidst men ikke mindst forhandler vi også produkterne fra den franske producent Bobby, som især er kendt for deres hundetasker. Alle tre mærker er internationalt anerkendt for deres evne til at skabe både moderigtigt og praktisk hundetøj og hundetilbehør – og derfor er vi utroligt stolte af at forhandle deres produkter.

HUNDETØJ OG HUNDETILBEHØR, DER PASSER TIL BÅDE DIG OG DIN HUND

Når du køber hundetøj hos os, får du altid god kvalitet og værdi for pengene. Samtidig er der tale om hundetøj og hundetilbehør, som både tilgodeser hundens behov og dine egne. Vi har udvalgt vores produkter med henblik på den skandinaviske indretnings- og livsstil. Derfor vil du finde tøj og tilbehør i vores sortiment, som vil ligge i naturlig forlængelse af din egen garderobe og indretning.

Vores filosofi er, at hunden skal opfattes som ligeværdig, og derfor fortjener den ligesom os andre lækkert og varmt tøj hele året rundt. Denne filosofi skinner igennem i vores udvalg inden for både tøj og tasker til hunde, hvor der er noget for enhver hund og hundeejer.

HUNDETØJ – BÅDE PRAKTISK OG SJOVT

Når man taler om hundetøj generelt, er der delte meninger. Nogle taler for, at hunde ikke bør have tøj på, da det ikke er naturligt. Her skal man dog huske på, at en del af de hunderacer, der lever i Danmark, slet ikke er egnet til det kolde klima. Har man f.eks. en Fransk bulldog eller en Chihuahua, er man nødt til at supplere deres korte pels med en vinterfrakke eller hundedækken om vinteren – især hvis de skal være ude længere tid ad gangen.

Når man køber hundetøj og klæder hunden på, bør det altid være med respekt og omtanke for hunden. Det er komfort og funktionalitet og ikke design, der kommer i første række. Det er nemlig utroligt vigtigt, at tøjet sidder godt på hunden og ikke begrænser dens bevægelsesfrihed. Dermed ikke sagt, at man ikke kan finde hundetøj, der både kombinerer de praktiske funktioner med et lækkert design.

Når du investerer i tøj til hunden, bør det dog altid være for hundens skyld og med dens specifikke behov for øje. F.eks. er det vigtigt, at man finder den helt rigtige størrelse og pasform til netop ens egen hund. Heldigvis gør vores store udvalg af hundetøj til både de små hunde og deres større venner det nemt at finde den rigtige løsning til netop dig og din firbenede ven.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE

For ikke at begrænse hundens bevægelsesfrihed eller gå på kompromis med dens komfort, er det utroligt vigtigt, at man finder den rigtige størrelse. Fordi der er store forskelle på forskellige hunderacers størrelse, er der naturligvis også en del størrelser at vælge imellem, når man investerer i fx en hundefrakke eller en hundesweater.

For at være sikker på, at du finder den helt rigtige størrelse til din hund, bør du sørge for at måle den, mens den står op. Målingen skal være fra hals til hale rod. Skulle du alligevel komme til at bestille den forkerte størrelse og ende med et produkt, som på den ene eller anden måde generer hunden, er der ingen grund til at fortvivle.

Du kan nemlig altid sende et givent produkt tilbage eller bytte det til en anden størrelse, når du køber hundetøj hos os. På den måde sørger vi altid for at yde en ekstraordinær service til vores kunder. Handler du for over 500 kr., får du gratis fragt med i købet, og du kan forvente at have dit nye hundetøj inden for kun 1-2 hverdage.

SE VORES UDVALG OG BLIV INSPIRERET!

Hundetøj er en bred betegnelse, der dækker over mange ting. Men uanset om du er på udkig efter en hundesweater, en foret vinterfrakke eller noget helt tredje, går du ikke forgæves i vores udvalg. Som sagt har vi håndplukket alle produkterne med henblik på at møde alle dine og hundens behov. Har du en hund med led- og rygproblemer, er et af vores flotte hundedækkener en rigtig god investering.

Skal din hund med på jagt om efteråret og vinteren, har vi lette og komfortable hundejakker, som holder hunden varm uden at begrænse dens mulighed for at løbe og bevæge sig. Og uanset hvilket produkt du leder efter, kan du vælge imellem mange flotte og forskelligartede designs. Derfor er der rig mulighed for at kigge nærmere på de mange muligheder i vores udvalg og blive inspireret.

Skulle der opstå spørgsmål eller tvivl undervejs, er du altid mere end velkommen til at kontakte os og få kompetent hjælp til at tage det helt rigtige valg.