HUNDESKÅLE

Madskåle til hunde fås i mange varianter, modeller og ikke mindst størrelser. Men her hos Designforpets.dk, har vi gjort os ekstra umage for at udvælge og finde de lækreste typer og modeller til netop din hund.

Vores hunde har igennem de seneste mange år, fået en langt mere central rolle i vores liv. Derfor er det kun helt naturligt, at vi også sætter større og større pris på at kunne give vores hunde lækre ting. Derfor har vi hos Designforpets.dk, altid et åbent øje for hvad der rør sig på markedet samt et godt samarbejde med både danske og udenlandske designere og leverandører af alt til hunde, herunder også hundeskåle.

Her i dette afsnit, vil vi tage dig med på en rundrejse i mad og vandskålenes univers. Du vil derfor kunne læse om alt hvad der rør sig på markedet, hvilken hundeskåle der er velegnet til de forskellige hunde og ikke mindst mere om de forskellige materialer og designs de leveres i.

Skulle du i vores sortiment, ikke finde lige netop den hundeskål du leder efter, så kontakt os gerne, så gør vi hvad vi kan for at finde den til dig.

HUNDESKÅLE DESIGN

Som beskrevet herover, har vi et godt og bredt leverandørnetværk inden for hundeskåle. Flere af vores leverandører er prisvindende inden for design af netop hundeartikler, og har mange års erfaring i design og produktion af gode hundeskåle.

Hundeskåle fås i mange forskellige materialer (dem kan du læse mere om længere nede på siden). Men et smukt design, er lækkert at have i sit hjem. Og eftersom vores hunde ikke længere ”bare” er udehunde, men hunde der er en fast del af vores hjem og familie, er det også lækkert at hundens ting, er pæne at se på.

Hvad man synes er smukt design, er jo individuelt fra person til person. Derfor vil du i vores sortiment, finde hundeskåle, der hver især repræsenterer specifikke stilarter, type og ikke mindst design.

Hvad skal du være opmærksom på, inden du vælger en hundeskål?

Udover designet på en hundeskål, er der nogle ting du bør overveje og forholde dig til, inden du køber din nye hundeskål. For det første er der materialet, har din hund allergier for nogle af materialerne, bør du naturligvis fravælge disse. Dernæst kan det være, at du har små børn i huset, hvorved hundeskåle i keramik ikke er så egnet, mens en plastic madskål er et super valg. Sidst men ikke mindst, kan der være hunde, som har tendens til at spise meget hurtigt, hvorved en såkaldt ”slow eater” eller med andre ord en ”spis langsomt” madskål, er det oplagte valg.

Men læs med herunder, hvor vi mere dybdegående tager dig med på en guidet tur i ”Hundeskåls universet”.

HUNDESKÅL I RUSTFRI STÅL

Hundeskåle i rustfrit stål er helt klart en af de mest anvendte hundeskåle igennem tiden. En madskål eller vandskål i netop rustfrit stål, er nemlig lette at holde rene, men også ekstremt slidstærke.

Hundeskåle i rustfrit stål, har i dag fået en helt anden betydning og udseende end vi kender dem fra tidligere. I dag er designet meget mere unikt og gennemtænkt, selv om selve ”grund” materialet fortsat er det samme. Vi ser i dag mere moderne og lækre hundeskåle, som fås i et utal af kombinationer, farver og design.

I vores udvælgelse af hundeskåle i rustfrit stål, har vi lagt vægt på kvalitet, funktionalitet og naturligvis design. Langt de fleste at vores skåle er derfor en kombination af materialer, nemlig rustfri stål kombineret med plastic eller et andet materiale. Ved at kombinere disse to materialer, opnår man nemlig stabilitet (bund bredde samt vægt), holdbarhed samt et lækkert design.

Vores hundeskåle i rustfrit stål fås i mange størrelsesvarianter, og du kan ud for de enkelte produkter, læse mere om hvilke størrelser den enkelte skål leveres i.

HUNDESKÅLE I KERAMIK

Keramik hundeskåle, er bare lækre – synes vi i hvert tilfælde. De ”udstråler” helt automatisk en anden form for kvalitet end for eksempel en hundeskål i plastic.

I vores udvælgelsesproces, ligger vi stor vægt på kvalitet, for keramik er ikke bare keramik. Derfor kan du altid være sikker på at den hundeskål du vælger hos os, er af god og holdbar kvalitet.

En keramik hundeskål har en god tyngde og står derfor godt fast på gulvet. Dernæst er de lette at rengøre og har en lang holdbarhed. I vores sortiment, finder du blandt andet dansk designet keramik hundeskåle samt stentøjs hundeskåle fra forskellige udenlandske leverandører.

En af de serier vi vil fremhæve her, er Mason Cash ”Cane” skålene. De er af yderst god kvalitet, i klassisk design og så kan de både tåle microbølge ovn og opvaskemaskine. De fås i fire forskellige størrelser og både som madskål og vandskål. Og så er de prismæssigt i den billige ende. Her får du med andre ord, en lækker hundeskål til en rigtig god pris og samtidig i lækker kvalitet og design.

HUNDESKÅLE I PLAST

En plastic hundeskål er (heldigvis) ikke længere bare en kedelig omgang. I dag findes der et kæmpe udvalg af plastic hundeskåle i superlækre og funktionelle design.

Plastic er mange ting og sammensætningen og forarbejdningen er afgørende for hvilken kvalitet slutproduktet har. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i, hvad de enkelte skåle er produceret af og i, for herved at sikre, at du hos os, altid får god kvalitet.

I vores sortiment finder du plastic hundeskåle både som enkelt skåle og som dobbelt skåle. Dernæst finder du også skåle i kombineret materiale af plastic og rustfrit stål.

Fælles for hundeskålene i plastic, er at de alle er i super lækkert design, og der er noget for enhver smag, og i mange forskellige farver og design. Det der gør plastic til et fremragende materiale, til f.eks. hundeskåle, er at materialet er let at forme i lækre og anderledes design, samtidig med de kan leveres i mange forskellige farver. Dermed kan en madskål i plastic fås i lige netop det design, du ønsker. Sidst men ikke mindst er plastic mad- og vandskåle, meget rengøringsvenlige og velegnet i hjem med små børn, da de kan holde til det meste.

Hundeskåle – Brands

Vi har en lang række forskellige brands, du kan vælge imellem. Alle naturligvis af god kvalitet, men med hver sin filosofi omkring hvad der er lækkert design.

Herunder kan du læse om de forskellige brands, du vil møde, når du kigger nærmere i vores sortiment.

Bobby

Buster

Hing Designs

Designed by Lotte

Mason Cash

Rogz

United Pets

Wouapy

Fælles for dem alle er, at de laver noget unikt. Alle de nævnte brands er specielt udvalgte, således de repræsenterer netop det vi tilstræber at kunne levere til vores kunder – Nemlig kvalitet, design og funktionalitet.

Vi er altid på jagt efter lækre produkter til hundene, så der vil løbende komme nye spændende produkter i vores sortiment.

HUNDESKÅLE TIL STORE HUNDE

Madskåle og vandskåle til store hunde, leveres i mange varianter og modeller, som du har kunnet læse om i ovenstående. Men til store hunde, er det naturligvis vigtigt at kunne finde store skåle, og i særdeleshed store vandskåle.

Når hunden har det varmt eller er alene i mange timer, er det vigtigt at den altid har masser af vand, hvilket derfor stiller krav til størrelsen af vandskålen. Dernæst er det vigtigt at vælge en skål der har et godt fundament til en stor hund, da den ellers let kan komme til at vælte skålen eller skubbe rundt med den.

For at forhindre dette i at ske, kan du ligeledes anvende et United Pets underlag, som er fremstillet i kraftig skridsikker gummi. Dette underlag har to fordele, dels har det anti-skrid effekt, samtidig med det gør det let at rengøre området omkring hundeskålene.

Du vil under de enkelte produkter kunne læse mere om hvilke størrelser vores hundeskåle kommer i og dermed kunne finde en ny hundeskål til din store hund. Husk også at læse afsnittet om ”Slow feeder hundeskåle”, hvis du har en hund, der har tendens til at sluge maden.

SLOW EATING HUNDESKÅL (SPIS LANGSOMT)

I dette afsnit gennemgår vi madskåle, til hunde der af en eller anden årsag har behov for en hundeskål, der hjælper dem til at bruge længere tid på at spise. Spisetid er nemlig forbundet med ”kvalitets tid” for din hund, så udover at en ”spis langsomt hundeskål” har mange andre egenskaber, er den også velegnet som positiv aktivering.

Årsagerne til at det kan blive nødvendigt med en såkaldt ”slow eating hundeskål” kan være forskellige. Men de mest almindelige grunde, vil vi herunder gennemgå:

* Hunde og mavedrejning – desværre har specielt helt store hunderacer en risiko for at udvikle en såkaldt mavedrejning. En mavedrejning opstår ofte, hvis hunden kort efter et stort måltid er meget aktiv og maven kan på grund af mavesækkens ”fylde” simpelthen lave en decideret drejning og dermed lukke af for begge ender. Herefter vil mavesækkens indhold begynde at gære, for i sidste ende at springe. En mavedrejning er mange hundeejers (store hunde) skræk nr. 1. Og har du samtidig en hund, der har tendens til at sluge maden – ja så øges risikoen for dette. For en god ordens skyld, vil vi lige fastslå at det ikke er et udbredt fænomen, men mest er specifik og risikobetonet ved enkelte racer – herunder f.eks Grand Danois. Med en ”Slow eater hundeskål” kan du minimere risikoen, men naturligvis ikke eliminere den. Men et godt tips, er at holde din hund i ro de første timer efter et måltid.

* En ”hundesulten” hund og specifikke racer, har en tendens til at sluge maden. Herunder ved de fleste godt, at en race som labradoren, er en af de helt store ”syndere”. Når en hund sluger maden, optages maden for det første ikke lige så godt, som hvis det tygges. Dermed kan nogle hunde opleve at få lidt dårlig mave, når det bare ryger ned på få sekunder. Med en slow eater hundeskål, kan du både sørge for at din hund bedre ”nyder” sin mad, samtidig med det er langt sundere for hunden. Sidst men ikke mindst, er en slow eater skål god som aktivering, og din hund får samtidig en langt større udfordring med at spise og bliver dermed aktiveret på en god og sund måde.

Som du kunne læse herover, har en slow eater hundeskål mange egenskaber og er et fantastisk redskab til rigtig mange hunde.

Men har du en generelt langsomt spisende hund, som du ønsker at aktivere, er en slow eater ikke det rette redskab. Herimod, kunne et BUSTER CRUNCH BONE være en rigtig god ide, da det både aktivere tyggeglæden, samtidig kan du gøre benet ekstra interessant, ved eventuelt at fylde det med lidt leverpostej. Ved den type hunde, skal man nemlig passe på med at spisning ikke bliver en for kedsomlig proces, da de ofte ikke motiveres af at blive udfordret på denne måde.

BILLIGE HUNDESKÅLE

Vores produkter er ikke de billigste på markedet, men det er heller ikke vores mission. Vores mission er derimod at kunne sælge super lækre designs, der er udviklet med omtanke og i en god kvalitet. Du vil derfor sagtens kunne finde billigere hundeskåle andre steder, men de vil ikke være af samme kaliber.

Men når det er sagt, så sætter vi også vores lækre hundeskåle ned i pris fra tid til anden, for vi elsker nemlig at forkæle vores kunder – både de to- og firbenede. Under de enkelte produkter, kan du til enhver tid se om prisen er nedsat.

FLOTTE HUNDESKÅLE

Vi synes selv (hvis det er okay at prale lidt), at vi har et stort og flot sortiment af hundeskåle. Vi brænder for ikke at være ”mainstream”, da vi selv sætter stor pris på design. De flotte hundeskåle du har kunne læse om herover, er alle af en god kvalitet og designet af passioneret designere.

En flot hundeskål er ”bare” lidt skønnere at se på og have i sit hjem – derfor elsker vi at kunne levere netop disse til dig.

Vi håber at du finder lige præcis den hundeskål du er på jagt efter blandt vores udvalg, og vi vil glæde os til at kunne sende dig og din hunds nye ”bedste ven”.