HUNDELEGETØJ

Ovenfor finder du et udvalg af aktiveringslegetøj til hundeaf høj kvalitet til hunde i alle størrelser. Ved valg af legetøj til hunde, er der lagt vægt på holdbarhed og gode naturlige materialer.

DET BEDSTE HUNDELEGETØJ TIL DIN HUND

Hunde elsker at lege. At lege er utroligt vigtigt for en hunds velbefindende. Derfor – vælg din hunds legetøj med omtanke. Vi har et stort udvalg i legetøj skabt til at aktivere og stimulere din hunds nysgerrighed og udvikling.

Alt vores hundelegetøj er nøje udvalgt ud fra holdbarhed, gode og naturlige materialer og legetøjets mulighed for at vække hundens interesse til at udforske og lege. Alle hunde er forskellige. Både hvad angår personlighed, race, størrelse og temperament.

HVILKEN TYPE HUNDE LEGETØJ PASSER TIL DIN HUND?

Vi har lavet en guide, der fortæller lidt om hvilken slags hundelegetøj, der passer bedst til din hund i forhold til alder. Alle hunde har forskellige præferencer og forskelligt temperament. Der er aktivitetslegetøj til dem alle. Dog er der også sikkerhed at tage hensyn til. Det kan du læse mere om her.

ALDEREN HAR EN BETYDNING NÅR DU VÆLGER AKTIVITETSLEGETØJ HUND

Hundens alder har selvfølgelig betydning for valg af legetøj. Derfor bør du altid vælge hundens legetøj ud fra både alder og størrelse.

LEGETØJ TIL HUNDE – DEN LILLE HVALP:

Din helt lille hvalp med små hvalpetænder skal have meget blødt gummi eller stof at tygge i. Her er f.eks. vores Sweet Dreams Bone Toy i plys ideél.

Når hvalpen bliver tre måneder, har den et stort behov for at bide. Gummerne klør grundet tandskift. Derfor er det ikke længere nok med stof eller plys ting at bide i. I denne periode er det godt med legetøj, der er lidt sejere at tygge i. Og gerne meget af det! Derved undgår du ødelagte sko og sønderbidte fingre. For hvalpe bider. Det er bare en fase til alle mælketænderne er skiftet. Vi kan her bl.a. anbefale vores Rogz Pupz Yotz Dabone.

LEGETØJ TIL HUND – DEN VOKSNE HUND:

Din teenage- og voksenhund har brug for stærkere aktivitetslegetøj til hunde, der kan holde til hårde bid og voldsomme ryk. Din hunds kæber er stærke og dens energi er stor.

Afhængigt af temperament kan du her vælge både bolde, trækkelegetøj, legetøj med godbidder og selvfølgelig det uundværlige tyggelegetøj. Hunde har igennem hele livet behov for at tygge på ting. Det frigiver endorfiner i hunden og beroliger den. Derfor bør din hund altid have mindst ét stykke tyggelegetøj. Vores rebbolde er to-i-én, da de både kan tygges på og kastes med.

Har din hund brug for mental stimulering kan vi anbefale aktiveringslegetøj hund med godbidder. Det kan f.eks være vores Buster Mini Cubes eller Buster Dog Maze. Det er faktisk den bedste og sundeste måde at fodre din hund på.

LEGETØJ HUNDE – SENIORHUND:

Din gamle hund har selvsagt andre behov end din unge hund. Kæberne er ikke så stærke længere og selvom hunden stadig har et stort tyggebehov, så kan du med fordel købe tyggelegetøj til en mindre hunderace. Her skal du dog altid rådføre dig med en ekspert for at sikre, at legetøjet stadig er sikkert for din hund at bruge. Legetøjet må nemlig ikke kunne tygges i stykker.

Når din hund grundet alderen ikke længere er superenergisk, så er det tid til at udskifte bolden med legetøj til hundens hjerne. Legetøj hvor hunden skal bruge hjernen fremfor fysikken.

DET KORREKTE LEGETØJ HUND – SIKKERHED OG SUND LEG

Du bør altid købe hundelegetøj, der passer til din hunds størrelse og styrke. For småt hundelegetøj, der er bidt i stykker, kan ende i halsen eller i maven på den større hund og det kan blive fatalt. Af samme grund bør du også jævnligt tjekke hundens legetøj for slid.

Bolde er rigtigt gode til at motionere din hund, men du bør som ejer altid være opmærksom på, at din hund ikke bliver afhængig og dermed stresset. Det er dig som ejer, der skal styre det og bliver hunden alt for opsat på boldlegen, bør du lege med den på en anden måde, til den er klar til sund boldleg igen.

Trækkeleg med hunden er sjovt, men også her skal du som ejer, tage dine forholdsregler. Det er vigtigt, at det er dig, der styrer legen og det er især vigtigt, at du træner din hund i at give slip på kommando.

Hos os finder du billigt hundelegetøj i høj kvalitet til alle typer hunde og til alle typer leg.