HUNDEKURVE

VÆRD AT VIDE INDEN DU KØBER DIN HUNDS NYE HUNDESENG

En hundeseng til din bedste ven, bør være en, som din hund elsker at bruge tid i. Samtidig bør hundesengen være behagelig og ikke mindst pæn at se på, da den jo bliver en del af dit hjem.

Hos Desigforpets.dk har vi specialiseret os i at forhandle smukke og ergonomisk korrekte hundesenge.

Vi sætter en ære i at finde hundesenge, der er designet med både viden, hjerte og ikke mindst design for øje. Vores mission er at kunne levere de lækreste hundesenge på markedet, hvorfor du vil opleve, at vi både forhandler hundesenge af dansk design, såvel som hundesenge fra forskellige internationale brands og leverandører.

Vi håber at du finder vores udvalg interessant og spændende. Og at du vælger os som leverandør af din nye hundeseng, for vi ved at du dermed bliver glad for dit valg – og det gør din hund helt sikkert også.

Her på siden her, kan du læse mere om de forskellige typer af senge, hvornår man bør vælge den ene frem for den anden. Vi gennemgår de forskellige materialer hundesenge leveres i, hvilken hundekurve der er egnet til såvel små som store hunde, samt hvilken type hundeseng du bør vælge til en hund med specielle behov, så som led problemer mv.

HUNDESENG – MATERIALE

Igennem de seneste ca. 10 år er der sket en stor udvikling i hundesenge. I starten var der mest fokus på at ændre på materialet og senere kom vi til design. Hvem husker ikke den traditionelle hundekurv, i pileflet samt den grønne eller sorte hundekurv i plast. De var nærmest repræsenteret i ethvert dansk hundehjem. Men (heldigvis) har tiden ændret sig, og vi har i dag et bredt og lækkert udvalg af hundesenge.

Hos Designforpets.dk, lægger vi stor vægt på, at en hundeseng skal være behagelig for hunden. En hund ligger mange timer i sin seng, og vi ved jo godt fra os selv, hvor vigtigt det er at have en madras, der er behagelig at ligge på. Så selvfølgelig, skal vores bedste ven også have det.

Vi forhandler hundesenge i mange forskellige materialer, herunder læder, microfiber, lammeuld, træ, latex blandinger og mange flere. Hvert enkelt materiale har specifikke egenskaber. For eksempel er vores hundeseng af Latex-blanding allergivenlig, mens vores ”Bobby ‘Heritage Legende’ Huleseng” er en vaskeægte ”hule” til små hunde der elsker at hygge og putte.

HVILKEN HUNDESENG SKAL MAN VÆLGE?

Når man skal vælge ny hundeseng, er der mange ting man bør overveje. Herunder om hunden har specielle behov, om sengen skal kunne rumme mere end en hund, om hunden ofte er beskidt når den kommer ind i sin seng (vaskbarhed), om der er allergier og så naturligvis design.

I vores sortiment finder du hundesenge, der passer til et hvilken som helst behov, og skulle du være i tvivl om hvilken hundeseng, der passer til netop din hund, så er vi altid gerne behjælpelige.

Det første du bør gøre, er naturligvis at se om hunden har nogle specielle behov, herefter hvor i huset sengen skal stå – for herved at finde det rigtige design samt naturligvis kigge på størrelsen.

Herunder kan du læse mere om vores størrelses guide til hundesenge.

HVILKEN STØRRELSE HUNDESENG SKAL MAN VÆLGE?

En hundeseng skal have de rette mål, for herved at blive et rart sted for hunden at være. Hunde sover på mange forskellige måder, og der er derfor ingen 100% rettesnor for den helt korrekte måde at måle op på. Men der er naturligvis nogle specifikke mål, som du kan tage udgangspunkt i.

Mål din hund på følgende måde:

Din hundeseng, bør som udgangspunkt, være præcis så stor så hunden kan ligge på siden, helt udstrakt. Men hundesengen skal heller ikke blive for stor, da hunde tit og ofte godt kan lide trygheden i at have en seng de kan ”putte” sig i.

Men kig på din hund og se hvordan den foretrækker at ligge og sove og tag derefter målene derudfra. Så er du sikker på at få den rette størrelse hundeseng til netop din hund.

HUNDESENG TIL SMÅ HUNDE

Hundesenge til små hunde, fås i et hav at varianter og modeller. Så her har du virkelig et stort udvalg at vælge imellem.

Mange små hunde nyder i særdeleshed at putte, mange elsker at kunne rulle sig helt sammen op ad noget blødt, da det giver dem ekstra tryghed. Du kan finde hundesenge som er designet som reder, små huler samt i mange andre former.

Der hvor hundesenge til små hunde adskiller sig fra hundesenge til store hunde (læs mere om dem herunder), er ved at de ofte er lettere. De kan nemlig designes i blødere og lettere materialer, da de ikke udsættes for helt samme styrkeprøve som til de store hunde.

Når du skal vælge din hundeseng til små hunde, bør du kigge nøje på din hund og se hvordan den ynder at ligge og sove, for derved at finde lige den seng, der efterlever dette ønske.

HUNDESENG TIL STORE HUNDE

Begrebet ”store hunde” dækker over en lang række hunde, lige fra en stor labrador til en Grand Danois. Derfor vil vi her beskrive disse, og give et par bud på et par senge, som efterlever forskellige krav og ikke mindst behov.

Lad os starte med de helt store og tunge racer, som f.eks. en Mastiff, hvor en hanhund kan komme helt op på omkring 100 kg. Når der er tale om en hund af sådanne størrelse, er det særlig vigtigt, at den har en madras der trykaflaster. Hundens vægt og dermed belastning af hele knogle og senestrukturen, gør det særlig vigtigt at den har et godt underlag i sin hundeseng.

Dernæst er de helt store racer også disponeret for i højere grad at kunne udvikle liggesår, hvilket igen gør det vigtigt med et godt underlag. Til den type hunde kan vi blandt andet anbefale Wouapy Prestige Hundepude – “Exploring”, som er en prisvenlig hundepude, der både har målene og tykkelsen til at kunne modstå de mange kilo.

HUNDESENG PÅ BEN

Af forskellige årsager, kan det være ønskeligt med en hundeseng på ben, frem for en ”pude” eller fladbundet hundeseng. Årsagerne – udover selve designet, kan være at man blot ønsker et ”lettere” møbel at se på, da benene automatisk gør en sådan hundeseng, mere let.

Dernæst kan det skyldes hundens anatomi eller eventuelle fysiske gener, da det kan være mere praktisk for hunden at skulle træde ”op i sin seng” frem for at gå ind i den. I vores sortiment finder du forskellige typer af hundesenge på ben, så kig gerne rundt og se om du ikke kan finde lige netop den hundeseng, du står og mangler.

ERGONOMISK HUNDESENG

Mange hunde kan have stor fordel af en ergonomisk hundeseng. Lige som os mennesker, bliver hunde ældre og ældre – heldigvis! Men der er også mange andre hunde, der kan have stor fordel af en ergonomisk hundeseng. Og i dag, behøver du ikke gå på kompromis med designet, for at få en ergonomisk hundeseng. Vi har nemlig fundet nogle virkelig flotte og elegante ergonomiske hundesenge, som du kan se i vores sortiment.

Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af hunde, der i særdeleshed, kan have stor fordel af en ergonomisk hundeseng.

* Ergonomisk hundeseng til ældre hunde. Med alder, følger også visse udfordringer for kroppen. Og med en ergonomisk hundeseng, kan vi afhjælpe disse gener. Ældre hunde kan have lidt udfordringer med at komme ned at ligge eller op at stå, hvilket kan afhjælpes med en korrekt højde på hundesengen. Samtidig er deres kroppe naturligvis slidte og har derfor brug for ekstra aflastning, da de naturligvis ligger ned i flere timer end en ung frisk hund. Til denne gruppe hunde, vil vi altid anbefale en ergonomisk hundeseng.

* Hunde med led problemer, har som ældre hunde, behov for ekstra aflastning. Kroppens vægt, vil naturligvis presse på leddene, når den ligger og sover, hvilket vi med en ergonomisk hundeseng, kan afhjælpe. Dernæst har en hund med led problemer ofte svære ved at skifte stilling, hvorfor det er vigtigt med et fast underlag, der hjælper dem med netop denne udfordring. En ergonomisk hundeseng, er derfor en nødvendighed, hvis du ønsker at give din hund den bedste hjælp.

* Sportshunde er også en hund, der kan have stor fordel af en ergonomisk hundeseng. Hundene bruger deres kroppe og dermed muskler meget igennem dagen via konkurrencen eller på jagt, hvilket helt naturligt kan give trætte og ømme muskler. En ergonomisk hundeseng, giver netop den aflastning, din hund har brug for, for at kunne være klar til at præstere dagen efter.

DESIGNER HUNDESENG

Som du har kunne læse herover, er en hundeseng ikke længere ”bare” en hundeseng. Og i dag, findes der mange lækre design hundesenge på markedet. Hos Designforpets.dk, sætter vi en stor ære i at finde og udvælge de lækreste design hundesenge, der er på markedet. Vi mener, at en hundeseng er så central en del af vores hjem i dag, at den som resten af vores interiør, bør fremstå som et smukt ”møbel”. Du kan under hver enkelt hundeseng, læse om hvem der står bag de enkelte hundesenge.

HUNDESENG TILBUD

Hos Designforpets.dk, har vi løbende nogle gode tilbud på hundesenge. Vi elsker nemlig at forkæle både vores to- og firbenede kunder. Vores tilbud på hundesenge, vil fremgå af de enkelte produkter, hvor du samtidig kan læse en dybdegående beskrivelse af dem. Tilbud på vores hundesenge varierer, og der kommer løbende nye tilbud til, så hold øje med shoppen, hvis du er interesseret i et godt tilbud.

Vi håber, at du nu er kommet nærmere din beslutning om at finde den helt rette hundeseng til din bedste ven. Men skulle du fortsat have tvivlsspørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.