TRANSPORTBURE TIL KATTE

I denne kategori finder du nogle flotte og praktiske transportbure til katte samt nogle lækre tasker i forskellige prisklasser fra anerkendte designere og producenter.

Alle transportbure og tasker er af høj kvalitet og udstyret med sikre lukkemekanismer, så kattetransporten bliver en behagelig og sikker oplevelse. Nogle af transportburene er ligeledes godkendt til Flytransport.

TRANSPORTBUR TIL DIN KAT

Overvejer du ofte, hvordan du bedst transporterer dit kæledyr på en praktisk og komfortabel måde? Hos Design for Pets finder du transportbure og tasker, der kan hjælpe dig til at gøre transporten overkommelig.

Når din kat skal transporteres, er det rart at have det rette udstyr ved hånden. Det er en god idé at have et transportbur, en kattetaske eller en katte transporttaske, som din kat kan føle sig sikker i. Er din kat vant til at færdes i transport buret, vil det være nemmere for katten at finde ro, når den bliver transporteret. Er buret indrettet som en mørk hule i de daglige omgivelser, vil din kat hurtigere opfatte det som en tryg base, og det vil gøre situationer med transport nemmere.

De produkter vi udbyder hos Design for Pets, er designet til at give din kat en behagelig og sikker oplevelse af transporten. Vi har et stort udvalg af helt unikke produkter – du finder kattetransportkasser og transportbur til katte og små hunde i den bedste kvalitet. De findes både som bløde tasker og bure af hård plast. Vores produkter egner sig både til den længere transport og korte rejse.

På den længere rejse anbefales et bur af hård plast for at give din kat den bedste sikkerhed. Således kan buret spændes fast og risikerer ikke at blive trykket sammen undervejs. De bløde tasker er især et praktisk valg for dig, der er gående eller cykler, da de fylder mindre. Din transporttaske til katten vil også nemt kunne foldes sammen efter brug, og optager ikke opbevaringsplads.

Et transportbur fra Design for Pets er designet til at gøre din kattetransport overskuelig og komfortabel for både dig og dit kæledyr. Har du en lille hund, kan et transportbur til kat være en god og anvendelig løsning. Det er en fordel at vælge et bur, der kan åbnes i toppen, da hunde typisk gerne vil have hovedet fri. Du kan også anvende udvalgte modeller til transport af kaniner.

TRANSPORT BUR ELLER TRANSPORTKASSE KAT

Når du skal rejse med din kat, anbefaler vi, at du vælger et transportkasse- eller transportbur.

En transportkasse til kat er et godt valg for dig, der vil give din kat den bedste komfort, når den skal transporteres. Her hos Design for Pets betegnes vores transportkasser også som transportbur, selvom de er lavet af plastik.

Vælger du et bur til katte, der er lavet af metal, er det en god idé at dække det til med et mørkt klæde, for at give din kat ro under rejsen. Det er også en god idé at lægge noget blødt i bunden af buret, så din kat kan ligge rart under rejsen.

SÅDAN VÆLGER DU EN GOD TRANSPORTKASSE TIL DIN KAT

For at din kat har det godt under transporten, er det vigtigt, du vælger en transportkasse, som har den rigtige størrelse, og som du kan gøre behagelig for din kat. Transportkassen skal også være robust og modstandsdygtig over for kattekløer og -tænder.

For at skabe de bedste forhold for din kat omkring transportkassen, er det en god idé at din kat har vænnet sig til kassen på forhånd. Så vil din kat nemmere føle sig tilpas ved at skulle ind i transportkassen, og den kan undgå at blive stresset. Udover tilvænning i hverdagen kan du gøre transportkassen tillokkende med et velkendt tæppe eller en pude med Cat nip. Du kan også vælge en transportkasse med to låger, så den kan åbnes for oven, og du kan sætte din kat ned i kassen. Det kan gøre det nemmere for dig at få din kat ind i kassen.

Det er vigtigt, at der er nok plads i transportkassen, så din kat kan stå oprejst, vende sig rundt, sidde ordentligt og lægge sig ned. Samtidig må transportkassen ikke være for stor, da det kan resultere i at din kat glider rundt inde i buret. Det skaber ikke gode vilkår for en behagelig transport og kan gøre din kat urolig.

Når først din kat er blevet placeret i transportkassen, er det vigtigt at du har styr på den, så den ikke kan bryde løs. Det gør du nemmest ved at sikre, at transportkassen kan aflåses, og at din kat ikke kan låse den op igen. Det er selvfølgelig også vigtigt at være opmærksom på, at din kat har det godt undervejs, og ikke kan komme til skade ved at hænge fast med kløerne i transportkassen. Vælg en transportkasse med et godt håndtag, så du kan bære kassen stabilt. Her kan du også være opmærksom på ventilation i transportkassen, der kan være med til at give din kat den friske luft, den behøver, hvis den er stresset i situationen.

Har din kat svært ved at finde sig til rette med transportkassen eller har svært ved at acceptere den, kan du vælge at skifte den ud med en ny. Herved får du skabt nye rammer for transportkassen, og kan vænne din kat til, at den ikke er farlig.

BESTIL DIN KATTE TRANSPORTKASSE HER!

Du kan nemt bestille din nye transportkasse til din kat hos Design for Pets.

Du vælger blot det produkt, du ønsker, bestiller det online, og vil modtage det få dage efter. Du har 30 dages fuld returret, så der er god tid til overveje, om produktet er det rette for dig.

Vi håber du og dit kæledyr bliver glad for dit nye produkt, og at det tilføjer lidt ekstra luksus og sjov til dit hjem.