ALT I HUNDEUDSTYR

Skal du til at have hund? Eller vil du bare forkæle din bedste ven derhjemme? Design for Pets forhandler alt i hunde udstyr til din elskede, firbenede kammerat. Alt fra hundesenge, kurve og tæpper til legetøj, transportbure og -tasker, plejeudstyr og meget mere i udstyr til hunde.

Du finder alt, hvad du skal bruge, hvis det er første gang, du skal have hund i hjemmet. Ligesom du også finder lige det hundetilbehør, du står og mangler til at forkæle din hund på sin fødselsdag eller bare fordi du har lyst til det.

Dit udstyr til hunden skal naturligvis være i god kvalitet, så det holder længe. Det kan du altid regne med, når du handler hos Design for Pets. Vi fører udelukkende udstyr hund fra kendte brands, der lever op til dine krav om slidstærke produkter af høj kvalitet. Husk, at vi sender alle ordrer over 500 kr. fragtfrit! Du modtager altid din ordre i løbet af 1-2 hverdage.

UDSTYR TIL HUND I GOD KVALITET

God kvalitet er en nødvendighed, når du shopper tilbehør hunde. Design for Pets forhandler blandt andet tilbehør hund fra gode kvalitetsmærker som Bobby, Buster, Catwalk Dog, United Pets og Wouapy. Hos os finder du altid det bedste kvalitets tilbehør til hunde. Vi har samlet et virkelig godt udvalg, så du aldrig skal gå ned på udstyr til din hund. I vores sortiment af ting til hunde finder du blandt andet:

 • Kurve, senge og tæpper
 • Madskål, vandskål og underlag
 • Aktiveringslegetøj
 • Hundetasker og transportbure
 • Halsbånd, seler og liner
 • Plejeprodukter m.m.

Udforsk hele udvalget og find lige det tilbehør til hund, som du søger. Hos Design for Pets kan du blive klar med alt udstyret, når du skal have hund i hjemmet for første gang. Vi har også de bedste produkter, når du vil forkæle din firbenede ven med nyt og lækkert udstyr. Alt sammen er naturligvis af den bedste kvalitet. Vi mener nemlig ikke, at det kan betale sig at forhandle billigt og dårligt hundeudstyr, der ikke holder mere særlig længe.

ALT FRA KURVE TIL LEGETØJ OG PLEJEUDSTYR

Design for Pets forhandler alt til hunde. Der er ikke det hunde tilbehør, du ikke finder i vores sortiment. Ovenikøbet har vi lidt andre mærker, end hvad du lige finder i din lokale dyrehandel. Du kan derfor få nogle ret unikke produkter til din hund. Udvalget er virkelig stort, og din hund kommer ikke til at kede sig derhjemme, så længe du handler udstyr og legetøj hos os. Der er altid noget nyt og spændende at finde i vores sortiment. Vi bestræber os nemlig på at føre de nyeste, bedste og mest innovative produkter til hunde. Om det drejer sig om slidstærkt legetøj eller sunde plejeprodukter til hundens pels.

Dine fordele ved at shoppe hundeting hos os er:

 • Du finder altid et bredt sortiment af hundeudstyr
 • Vi leverer hurtigt indenfor 1-3 hverdage
 • Vi tilbyder fragt fra kun 33 kr.
 • Du får gratis forsendelse på ordrer over 500 kr.
 • Der er 30-dages returret på alt

Det bliver altså ikke nemmere at shoppe kvalitetsprodukter til hunden online. Vi står altid klar til at sende din ordre afsted – så få blot smidt dine yndlingsprodukter til hunden i kurven! Har du nogle spørgsmål til produkterne? Så kan du naturligvis også altid kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at forkæle dine firbenede ven.