KATTESENGE & KATTEHULER

I denne kategori finder du kattesenge og kattehuler. Vi har lagt vægt på kattens lyst til at rulle sig sammen i hyggelige omgivelser i sin kattehule eller seng.

EN KATTESENG TIL DIN KRÆSNE KAT

Katten er nok det mest kræsne kæledyr, der findes. Det gælder både foder, kattegrus, legetøj og selvfølgelig den vigtige katteseng. Sengen til din kat er netop vigtig, da din pelsklump sover meget. I gennemsnit sover en kat 12 til 16 timer i døgnet. Grundet de mange eller lange lure er det ikke så underligt, at katten er kræsen, når det omhandler dens sovested. Så selvfølgelig skal det være helt perfekt.

VIL MIN KAT OVERHOVEDET BRUGE EN KATTESENG?

Det siges at katte hellere vælger en gammel papkasse, fremfor en fin og fancy kattekurv købt i dyreforretningen. Så hvorfor ikke nøjes med en papkasse? Men det er de færreste papkasser, der passer lige ind i indretningen i stuen. En smart blød indbydende seng til kat passer bedre. Og du kan faktisk få din kat til at godkende en ny kurv. Der findes tricks.

TIPS TIL VALG AF KATTESENGE

Du kan få din kat til at elske sin nye katte seng. Det handler om placering og om hvad din kat foretrækker. Det hjælper f.eks. intet at købe en stor blød pelset katte kurv, hvis din kat har til vane at smide sig på hårdere underlag. Eller købe en lille rund kurv, hvis katten fylder som en giraf med udstrakt krop og strittende ben.

Sengen til katten skal altså matche kattens præferencer. Derudover er placeringen yderst vigtig. Den nye katteseng skal placeres der, hvor din kats foretrukne hvileplads er. Mange katte har flere forskellige hvilepladser. Det kan betyde at du skal have fat i flere kattekurve. Understøt din kats naturlige og vigtige søvnrutiner med en seng til katte, der passer præcis til din kats behov.

EN KATTEHULE GIVER DIN KAT TRYGHED

Det lille kattedyr er stadig et rovdyr og vil på mange måder opføre sig derefter. Dens lille størrelse gør den til byttedyr for større rovdyr, men den skal stadig selv jage. Kattens instinkter vil gøre at den gerne ligger højt f.eks. i vindueskarmen. Det er for at have overblik både overfor fare og små byttedyr. Men den kan også lide indelukkede huler den kan gemme sig i. Og så er vi tilbage ved papkassen igen. Men som førnævnt er en papkasse ikke det mest æstetiske at kigge på, hvor praktisk din kat så end synes, den er. Heldigvis kan du købe katte huler i flere forskellige stilarter hos os. En flot kattehule, der opfører sig præcis som den elskede papkasse.

VI HJÆLPER DIG GERNE MED AT FINDE DEN PERFEKTE KATTEKURV

Vi hjælper selvfølgelig gerne med at finde den rigtige seng til din kat. Vi kender kattens, til tider, besynderlige natur. Derfor har vi senge til katte i mange udformninger. Bløde kurve. Høje eller lave kattehuler. En seng hængende fast under din spisebordsstol. En seng, der er sat fast på vinduet med sugekopper. Eller hænges på den dejlige varme radiator. Vi har endda også en katteseng, der ligner en papkasse.

NÅR DU HAR FUNDET DEN HELT RIGTIGE KATTE KURV

Katte er lige så sære, som de er søde. Derfor kan en ny kurv sagtens være til stor fare. I kattens øjne. Du er muligvis nødt til at lokke katten til at elske sin nye kattekurv. Brug godbidder som belønning. Smid godbidder eller catnip i kurven. Men sørg endelig også for at holde kattekurven ren. Katte er meget renlige og de gider ikke ligge et beskidt sted.

VI HAR ALLE SLAGS KATTE SENGE – OGSÅ DESIGNERSENGE.

Som førnævnt er vores udvalg stort og alsidigt med mange forskellige soveløsninger til din pelsklump. Vi har mange forskellige designs, så du kan helt sikkert finde en katteseng, der opfylder jeres behov for både funktionalitet og æstetik.