Petmate Top Entry Kattetoilet

399,00 kr.

Praktisk ned til hver en detalje ….

1 på lager

-
+

Andre har også købt...

WOUAPY Skovl til Kattegrus

20,00 kr.

Avior Transportbur

MPS Avior Transportbur

279,00 kr.

Beskrivelse

Spreder din kat kattegrus ud over dine gulve, når den forlader sin kattebakke? Skal du hele tiden holde øje med din hund for at sikre dig, at den ikke spiser din kats efterladenskaber? Hvis disse scenarier er bekendte for dig, så overvej et Petmate® Top Entry kattetoilet.

I modsætning til standard, åbne kattebakker har Petmate Top Entry Litter Box et unikt “box-design”, der fuldstændig omslutter det rum, hvor din kat bruger toilettet, så intet affald kan undslippe kassen. Den brede topåbning gør det muligt for katte i alle størrelser at hoppe op og ind i boksen og nemt komme ud, når de er færdige. Når din kat hopper ud, fanges eventuelt resterende affald på dens poter på det skridsikre låg og falder tilbage i kassen gennem riste, hvilket holder dine gulve fri for affald. På grund af de højere vægge og den øverste indgangsåbning er hunde ikke i stand til at nå bunden af kattebakken.

Fremstillet i USA af 95 % genbrugsmaterialer. Denne miljøvenlige kattebakke har en indbygget krog til at hænge skovlen på og et låg, der åbner fra den ene side for nem rengøring.

Mål:  Længde = 51 cm x Bredde = 38 cm x Højde = 38 cm.

Farve:  Sandfarvet bund med hvidt låg.

Yderligere information

Vægt 2,2 kg