Den lille hvalp

Her finder du hundetilbehør, der er specielt egnet til hvalpe.

Den lille killing

Her kan du finde inspiration til alt det du har brug for til den nye killing.

Fokus på design og høj kvalitet

Vi startede denne webshop tilbage i 2007 med et ønske om at finde nogle lækre ting til vores kæledyr, som matcher den skandinaviske bolig- og livsstil, ud fra den erkendelse at vores kæledyr fylder mere og mere i vores liv.

 

En hundeseng er således ikke bare et sted, hvor hunden sover men et møbel på lige fod med sofaen eller spisebordet.

 

På samme måde er en madskål heller ikke bare en skål, som hunden spiser af men et stykke brugskunst som den vase eller de lysestager, der står på spisebordet.

cat playing with green plant with funny emotions and green eyes look in home

Produkter på tilbud

Dog walking at stadium track

Mærkevarer fra kendte internationale leverandører

Da vi gerne vil skille os lidt ud fra de øvrige leverandører af hunde- og katteartikler i Danmark, henter vi primært vores produkter i udlandet.

 

Vi er således den største forhandler i DK af Katte- og hundetilbehør fra det italienske firma United Pets, der udelukkende benytter kendte designere i udviklingen af deres produkter til kæledyr.

Derudover har vi et stort udvalg af kæledyrsartikler fra de kendte franske firmaer Bobby og Wouapy. Førstnævnte er især kendt for deres lækre hundetasker, som har været en bestseller i mange år. Wouapy er kendt for at opsnappe tidens trend og mange af deres artikler til hunde og katte er præget af modebilledet.

 

Endnu en bestseller i vores sortiment er et trendy kattetoilet Poopoopeedo fra det franske firma SinDesign, som vi er så heldige at være eneforhandler af.

Kontakt Design for Pets

+45 30 11 95 00

Vil du vide mere?

Som kunde eller bruger af designforpets.dk er din mening meget vigtig for os. Er der noget du syntes, vi mangler i sortimentet, eller har du spørgsmål til nogle af de produkter, der allerede findes i sortimentet, vil vi rigtig gerne høre fra dig.