Cookies og Privatliv Cookie politik

Design for Pets i Jyllands-Posten

Posted By: Lise Andersen In: Designforpets nyhedsblog On: tirsdag, maj 3, 2016 Comment: 0 Hit: 960

Design for Pets i Jyllands-Posten ....


Citeret fra Jyllands-Posten, søndag d. 1. maj 2016


Kæledyrsejere må ofte lide med manglende æstetiske løsninger til deres firebenede venner. Men det ser ud til, at tendensen går i den rigtige retning – møbler til dyr skal også være pæne og ikke ligne noget, som hører til i bryggers eller i kælderen.

Den amerikanske producent af opbevaringsløsninger til kæledyr, Curver, har netop lanceret to nye tilføjelser til deres populære “Knit by Curver Collection”, som findes til både hunde og katte. Den hedder “The Cozy Pet Home” og er fremstillet af formstøbt resin med et strikket tekstur-look og en blød pude indvendig og på toppen.

»Den er fornylig blevet lanceret under stor bevågenhed på London Design Festival og forhandles fra det tidlige forår i bl.a. Spanien, Sverige, Norge og Polen,« siger Diana Rabba, senior salgschef hos Jacob Peres Office, der oplyser, at pastelfarverne er inspireret af mode- og designverdenen.

Rondo Kattehule

Hos Design for Pets, som er en forhandler af hunde- og katteartikler, har indehaver Lise Andersen selv været frustreret over, at tilbehøret til kæledyr sjældent passer ind i moderne hjem.

»Jeg har derfor satset på en række produkter, som både opfylder dyrenes behov og tilføjer hjemmet en enkel elegance, et strejf af luksus eller en sjov detalje. Under udvælgelsen er der taget hensyn til både design, kvalitet og anvendelighed, og vi har været vidt omkring for at finde produkter, som opfylder disse krav. Desværre sælger vi ikke ret mange i Danmark, selv om katteejere – især med indekatte – typisk er mere designbevidste end hundeejerne. Vores primære marked er England, Tyskland og Norge vi Amazon.com,« siger Lise Andersen, der selv har en hest og to seniorkatte – en burmeser med navnet Pearl og en Burmilla med navnet Patrick.

Se evt. den oprindelige artikel ved at klikke på linket nedenfor!

Design for Pets i Jyllands-Posten

Comments

Leave your comment